Inspirationskväll i Göteborg den 17 september

När:
2019-09-17 kl. 17:00 – 19:30
2019-09-17T17:00:00+02:00
2019-09-17T19:30:00+02:00
Var:
First Hotel G
Nils Ericsonsplatsen 4
411 03 Göteborg
Sverige
Kontakt:
Hilda Wall Gullstrand
0735186114

 

Välkommen på Inspirationskväll i Göteborg den 17 september!

Höga prestationer kräver starka psykiska muskler och mental balans

Mental styrka och balans är själva grunden för vårt välbefinnande, vår psykiska hälsa och vår förmåga att hantera stress, press och krav- både på och utanför arbetet. En arbetsgrupp i mental balans är vidare en förutsättning för en frisk arbetsplats, och avgörande för att kunna upprätthålla lönsamma organisationer.

I forskningen kring psykisk hälsa ser man idag tydligt att mental träning är en framgångsfaktor för att främja mental balans och välbefinnande. Mental träning bygger på samma grundprinciper som träning av fysisk styrka- anpassad och systematisk upprepning. Den 17 september gästas Legally Lady Göteborg av Maria Johansson, hälsoutvecklare på Promas. Maria ger en inblick i hur våra hjärnor fungerar och vad vi kan göra för att öka vår mentala kapacitet. Under föreläsningen lyfts bland annat frågor kring; Vad är mental balans för mig? Vad påverkar min mentala balans? Vilka dagliga rutiner behöver jag skapa för att oftare vara i mental balans? Reflektionen kopplas sedan till den senaste forskningen rörande återhämtning, stresshantering och mental träning där Maria delar med sig av verktyg och tips på hur man kan utveckla sin mentala styrka och balans genom den så kallade Promasmetoden. Metoden bygger på ledande forskning, och är framtagen i samarbete med Promas eget forskningsråd av ledande experter och forskare inom återhämtning, mental träning, stresshantering och hälsofrämjande ledarskap.

 

Vi bjuder på lättare tilltugg och dryck. Välkomna!

 

[Anmälan] Inspirationskväll Göteborg 17 sep

Vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att delta vid våra event. För det fall du som erhåller en plats skulle få förhinder att närvara ber vi dig därför att avboka din plats senast fredagen den 13 sep kl. 12:00 via info@legallylady.se. Vänligen observera att vi förbehåller oss rätten att debitera en No Show-avgift om 495 kronor inkl. moms vid utebliven närvaro eller avbokning senare än fredagen den 13 sep kl. 12:00.