Inspirationskväll i Göteborg den 23 april med superentreprenören och företagsledaren Lena Apler

När:
2019-04-23 kl. 17:00 – 19:30
2019-04-23T17:00:00+02:00
2019-04-23T19:30:00+02:00
Var:
First Hotel G
Nils Ericsonsplatsen 4
411 03 Göteborg
Sverige
Kontakt:
Kristin Håkansson
0735-18 61 14

”Jag är ofta stolt och glad, men aldrig riktigt nöjd”

Lena Apler beskrivs som en av landets mest innovativa och mäktigaste affärskvinnor. Hon har blivit vald till landets mäktigaste kvinnliga entreprenör, två år i rad, rankats som en av de 5 viktigaste affärskvinnorna i norra Europa, utsetts till landet näst mäktigaste kvinnliga investerare och varit finalist i utmärkelser som Årets Chef. Men hennes väg mot toppen har inte varit spikrak eller enkel. Hon har kämpat hårt, satsat både tid och pengar och fått lära sig vikten av att kunna hantera både med- och motgång i karriären.

För 20 år sedan grundade Lena Collector. ”För mig var det ingen gammal dröm som realiserades utan mer av en impuls. Jag tänkte att det värsta som kunde hända var att jag fick söka jobb igen. Man blir ju inte bränd på bål.” 2015 fick Collector godkänt på sin ansökan om banklicens och samma år introducerades bolaget på Nasdaq i Stockholm. Idag har Collectorkoncernen över 500 anställda, och Lena sitter i bolagsledningen som styrelseordförande. Lena är även medgrundare till det kvinnliga nätverket Nätverket 17, som jobbar för att få fler kvinnor att bygga storbolag.

När Lena gästar Legally Lady Göteborg pratar hon om karriär, entreprenörskap och ledarskap. Hon delar med sig av egna erfarenheter och lärdomar rörande vikten av att tro på sig själv, ”vägen mot toppen” och värdet av att våga både förändras och förändra. Lena berättar också om vilka utmaningar och möjligheter det har inneburit för henne att göra karriär som kvinna i en mansdominerad bransch. Dessutom ger hon sina bästa tips på vad som krävs för att bli en framgångsrik ledare och hur man blir bättre på att hantera både med- och motgångar i karriären.

 

Välkommen att inspireras.

 

 

[Anmälan] Inspirationskväll Göteborg 23 april

Vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att delta vid våra event. För det fall du som erhåller en plats skulle få förhinder att närvara ber vi dig därför att avboka din plats senast fredagen den 19 april kl. 12:00 via info@legallylady.se. Vänligen observera att vi förbehåller oss rätten att debitera en No Show-avgift om 495 kronor inkl. moms vid utebliven närvaro eller avbokning senare än fredagen den 19 april kl. 12:00.