Nätverkslunch i Göteborg den 26 mars: Bli en mer framgångsrik jurist genom att utveckla din kommunikation och säljteknik

När:
2019-03-26 kl. 11:45 – 13:30
2019-03-26T11:45:00+01:00
2019-03-26T13:30:00+01:00
Var:
First Hotel G
Nils Ericsonsplatsen 4
411 03 Göteborg
Sverige
Kontakt:
Kristin Håkansson
0735-18 61 14

Hur kan vi som jurister bli bättre kommunikatörer och säljare? Och varför är det viktigt att lägga kraft på att utveckla vår kommunikation och säljteknik om vi vill bli framgångsrika inom yrket? 

Under Legally Ladys lunchevent i Göteborg den 26 mars bjuder vi på en djupdykning i ämnena kommunikation och försäljning. Hur kan vi som jurister bli bättre kommunikatörer och säljare? Och varför är det viktigt att lägga kraft på att utveckla vår kommunikation och säljteknik om vi vill bli framgångsrika inom yrket? Vi gästas av Ulla-Lisa Thordén – kommunikations- och säljexpert med många års erfarenhet av att hjälpa individer och bolag att bli bättre på att kommunicera och vassare på att sälja, med ökad trivsel och högre lönsamhet som resultat.

Ulla-Lisa Thordén är i grunden jurist, men också säljtränare, entreprenör, talare och författare. Hon är en flitigt anlitad konsult och utbildare i näringslivet, i olika entreprenörsprojekt, vid universitetet och inkubatorer. Ulla-Lisa är även en av grundarna bakom Republic Consulting AB, ett konsultbolag specialiserat på organisationsutveckling genom förbättrad och effektiviserad intern och extern kommunikation. Hon har vidare skrivit flera prisbelönta böcker inom områdena försäljning, marknadsföring och kommunikation.

När Ulla-Lisa Thordén gästar Legally Lady delar hon med sig av kunskap, erfarenhet och massor av praktiska tips på hur vi kan bygga mer framgångsrika individer och företag genom att bli vassare på värdeskapande kommunikation. Ulla-Lisa förklarar och diskuterar begrepp som rollstress, komfortzon-kontrollzon-vågazon och VIVA-modellen, ger tips på hur man genom nätverkande kan öka sin synlighet och valbarhet i karriärrelaterade sammanhang, lär oss mer om kroppsspråkets betydelse för framgångsrik kommunikation och levererar verktygen du behöver för att bli bättre på att hantera härskartekniker.

 

Välkommen den 26 mars, vi bjuder på både god mat och värdefull kunskap.

 

[Anmälan] Inspirationskväll Göteborg 26 mars

Vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att delta vid våra event. För det fall du som erhåller en plats skulle få förhinder att närvara ber vi dig därför att avboka din plats senast fredagen den 22 mars kl. 12:00 via info@legallylady.se. Vänligen observera att vi förbehåller oss rätten att debitera en No Show-avgift om 495 kronor inkl. moms vid utebliven närvaro eller avbokning senare än fredagen den 22 mars kl. 12:00.