Karriärfrukost i Stockholm den 7 maj: Så blir du en expert på LinkedIn

När:
2019-05-07 kl. 08:00 – 09:30
2019-05-07T08:00:00+02:00
2019-05-07T09:30:00+02:00
Var:
Restaurang Grodan, Grev Turegatan 16, Stockholm
Kontakt:
Kristin Håkansson
0735-18 61 14

Avnjut en god frukost och lär dig mer om LinkedIn- ett digitalt nätverk som skapar möjligheter för dig och din karriär.

LinkedIn växer, och blir en allt viktigare del av presentationen av dig som yrkesperson. Trots det är det inte ovanligt att man skapar en LinkedInprofil – för att sedan inte använda den. Under Legally Ladys karriärfrukost i Stockholm den 2 maj fokuserar vi på frågan: Hur maximerar man nyttan av sin närvaro på LinkedIn?

LinkedIn är mycket mer än en CV-databas, och kan och bör användas till långt mycket mer än jobbsökande. Faktum är att bara 30% av alla på LinkedIn söker arbete. Resten använder LinkedIn för att bygga sitt och sitt företags digitala varumärke, dela information , marknadsföra sina projekt, nätverka, dela erfarenheter, få kunskap, dela professionella intressen, delta i diskussioner och på olika sätt öka sin trovärdighet och räckvidd. LinkedIn är ett digitalt verktyg och nätverk som rymmer stora möjligheter för dig och din karriär- om du vet hur du ska använda dig av det. För att få valuta för din tid på LinkedIn gäller det att du skapar en effektiv profil och syns på, och använder dig av, det digitala nätverket på rätt sätt.

Men hur gör man? Vad kan man, rent konkret, göra för att förbättra sin profil? Hur får man verklig effekt av sin närvaro på LinkedIn? Vad krävs för att maximera nyttan? Den 2 maj får du svaren. Legally Lady gästas av Ulrika Husmark, karriärplanerare på Jusek med över 14 års erfarenhet av att hjälpa individer att utvecklas i arbetslivet. Ulrika delar med sig av sina bästa tips på hur du skaffar dig en knivskarp LinkedIn-profil, och ger dig verktygen du behöver för att maximera nyttan av din digitala närvaro. Ulrika är en uppskattad föreläsare som brinner för att med entusiasm och tydlighet dela med sig av kunskap och erfarenhet som hjälper dig vidare i din karriär.

Välkommen till en extra givande tisdagsfrukost den 7 maj.

 

 

 

[Anmälan] Karriärfrukost Stockholm 7 maj

Vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att delta vid våra event. För det fall du som erhåller en plats skulle få förhinder att närvara ber vi dig därför att avboka din plats senast fredagen den 3 maj kl. 12:00 via info@legallylady.se. Vänligen observera att vi förbehåller oss rätten att debitera en No Show-avgift om 495 kronor inkl. moms vid utebliven närvaro eller avbokning senare än fredagen den 3 maj kl. 12:00.