Nätverkslunch i Göteborg den 28 maj: Hur gör man ett professionellt intryck som gör avtryck?

När:
2019-05-28 kl. 11:45 – 13:30
2019-05-28T11:45:00+02:00
2019-05-28T13:30:00+02:00
Var:
First Hotel G, Nils Ericsonsplatsen 4 411 03 Göteborg
Kontakt:
Kristin Håkansson
0735-18 61 14

Hur medveten är du om ditt kroppsspråk? Har du koll på hur du genom kroppsspråket kan påverka vilket intryck kollegor, klienter eller kunder får av dig? Vet du att din andning påverkar hur trovärdig du verkar?

Språket, och orden, sägs vara juristens viktigaste verktyg. Hur orden levereras är dock, om inte än viktigare, minst lika viktigt. Mycket av vår kommunikation sker omedvetet, men påverkar i allra högsta grad vilka intryck vi förmedlar till vår omgivning.

Under Legally Ladys nätverkslunch den 28 maj är ämnet i fokus retorik. Vi gästas av retorikexperten Jenny Jernberg, som delar med sig sina bästa tips och verktyg för att utvecklas som talare, och ger dig färdigheterna som garanterar en bra presentation, föredragning eller pitch. Under föreläsningen går Jenny igenom några av de viktiga komponenterna som gör att du kommer att ge ett proffsigt intryck som gör avtryck.

  • Vikten av ett bra första intryck
  • Kroppsspråket, rösten och blickens betydelse
  • Hur man förhåller sig till ett manus
  • Hur klädsel påverkar
  • Hur man hanterar nervositet
  • Hur man tänker kring pitch

Jenny Jernberg är retoriker och diplomerad GA-coach med rötter i skådespelaryrket. Hennes intresse för retoriken föddes ur en upplevelse av att hon själv inte tog, eller fick, den plats hon ville i olika sammanhang i vardagslivet -utanför hennes arbete på scen. Efter att ha börjat arbeta med sin egen retorik märkte Jenny ganska snabbt skillnad i hur människor bemötte henne.

 

 

 

[Anmälan] Nätverkslunch Göteborg 28 maj

Vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att delta vid våra event. För det fall du som erhåller en plats skulle få förhinder att närvara ber vi dig därför att avboka din plats senast fredagen den 24 maj kl. 12:00 via info@legallylady.se. Vänligen observera att vi förbehåller oss rätten att debitera en No Show-avgift om 495 kronor inkl. moms vid utebliven närvaro eller avbokning senare än fredagen den 24 maj kl. 12:00.