Legally Lady skapar möjligheter och öppnar dörrar

Föreläsningar

Som medlem får du tillgång till Legally Ladys föreläsningar fyllda med innehåll som ger dig inspiration, ny kunskap och nyttiga verktyg. Du får interagera med branschkollegor, lyssna på  experter, föreläsare och förebilder som delar med sig av sina erfarenheter och sin kompetens. Våra föreläsningar ger dig chans att utvecklas snabbare och smartare, på ett såväl personligt som yrkesmässigt plan.

Gemenskap

Som medlem blir du del av en yrkesmässig gemenskap som sträcker sig längre, och kan rymma mer, än den innanför din arbetsplats fyra väggar. Legally Lady står för en stark, oberoende och trygg gemenskap. Bli en del av oss på sociala medier!

Personligt varumärke

Nätverket utgör ett perfekt forum för att bygga vidare på ditt personliga varumärke som jurist. Var synlig i branschen och låt andra veta vem du är samt vad du kan.

Medlemsförmåner

Vi samarbetar med utvalda företag och förhandlar fram exklusiva erbjudanden, rabatter och möjligheter till dig som medlem. Allt för att förenkla och sätta guldkant på din vardag. Läs mer här.

Exklusiva inbjudningar

Utöver våra ordinarie föreläsningar anordnar vi AW:s, konferenser och bjuder in till event tillsammans med samarbetspartners och medlemmar. Du som medlem blir alltid inbjuden!

Ett bredare kontaktnät

Ett brett kontaktnät i branschen, som inkluderar jurister verksamma inom andra rättsområden och på andra arbetsplatser, kommer med många fördelar. Genom att vara medlem i Legally Lady knyter du enkelt kontakter med kollegor utanför den egna arbetsplatsen. 

Ett nätverk för dig som:

 • Är kvinna och innehar en juristexamen
 • Vill vara med och stötta samt lyfta andra kvinnor i branschen
 • Vill ge och få inspiration
 • Vill dela erfarenheter, diskutera utmaningar och bolla strategier med andra engagerade jurister
 • Vill vara med och utveckla ett kvalitativt professionellt nätverk samt få strategier, struktur och kontinuitet för att upprätthålla detsamma
 • Vill stärka ditt personliga varumärke
 • Vill träffa kvinnliga förebilder
 • Vill vara en förebild för andra
 • Vill bli en del av en större gemenskap utanför arbetsplatsens fyra väggar
 • Vill utvecklas på ett både yrkesmässigt och personligt plan
 • Vill vara med och förändra juristbranschen

Medlemskap

Legally Lady 2022

Pandemin har gjort att våra fysiska nätverksträffar fick ställas in under 2020 och under 2021 har vi genomfört digitala lunchföreläsningar med väldigt positivt gensvar. Legally Lady satsar ännu mer på att skapa inspirerande och engagerande föreläsningar för kvinnliga jurister och med kvinnliga föreläsare under 2022.

Vi har redan testat detta koncept med bra respons. Vi har haft över 100 anmälda deltagare till vissa föreläsningar och det är kvinnliga jurister från olika branscher och olika delar av landet som varit med och lyssnat.

Alla föreläsningar förläggs till lunchtid för att alla ska känna att man ska kunna vara med och lyssna och inspireras.

För att vara säker på att alltid få uppdateringar och inbjudningar först så ska du se till att ansöka om medlemskap i Legally Lady och det är helt kostnadsfritt.

 • Bli en del av och få tillgång till landets ledande karriärnätverk för kvinnliga jurister.
 • Erhåll exklusiva inbjudningar, förmåner och erbjudanden.

Helt kostnadsfritt