Ingen annan gör det vi gör eller kan det vi kan

Legally Lady är en del av Blendow Group, en bolagsgrupp med 30 års erfarenhet av kompetensförsörjning för jurister. Det ger oss en unik ställning och förutsättningarna för att bygga ett kvalitativt nätverk. Tillsammans med våra systerorganisationer interagerar vi med hundratals verksamma jurister varje dag. Därför är vi alltid uppdaterade om hur branschen mår och utvecklas. Vi har värdefulla kontakter i, och gedigen av kunskap om, juristbranschen.

Legally Lady startades 2008 i syfte att samla, stärka och lyfta kvinnor i en konservativ och mansdominerad bransch. Under åren har vi medverkat till att hundratals kvinnliga jurister samlats, knutit kontakter, gjort affärer, stärkt och inspirerat varandra.

Men vi är inte nöjda. Vi vill bygga ett ännu större och ännu bättre nätverk. Fortsätta tänka nytt, modigt och kreativt för att skapa förändring. Vi vill att varenda kvinnlig jurist i Sverige ska kunna gå genom hela sin karriär med exakt samma förutsättningar och valmöjligheter som sina manliga kollegor. Legally Lady främjar gemenskap framför konkurrens. 

Oavsett i vilken roll du arbetar, eller var i din karriär du befinner dig, är du som kvinna och jurist välkommen att ansöka om att ansluta till vårt nätverk. Legally Lady är politiskt obundet och oberoende.

Vi skapar möjligheter och nya vägar framåt genom nätverkande.
Vi vill förändra, förbättra och optimera. Både på individ- och branschnivå.

Vi tror på systerskap och gemenskap. Vi är starkare tillsammans.

Blendow Group

Blendow Group är experter på juridisk kompetensförsörjning. Vi erbjuder marknadens största utbud av utbildning inom juridik, driver landets mest omfattande juridiska nyhetsbyrå och har byggt upp Sveriges ledande mediehus inom juridik. Vi utvecklar nya juridiska tjänster, skapar webb-TV, branschmagasin och driver landets juridiska dagstidning. Vi arrangerar seminarier och branschevent, har grundat utmärkelser som Årets Jurist och genomför varje år flera stora statistiska undersökningar för att ta reda på hur branschen mår och utvecklas. Blendow Group har arbetat med att underlätta vardagen för jurister i 30 år och har daglig kontakt med yrkesverksamma jurister runt om i Sverige. Vi kan det här.

vatican-1136071__480