Om Legally Lady

 

Legally Lady är ett oberoende nätverk och en mötesplats för kvinnliga jurister från alla sektorer och nivåer. Vi har funnits sedan 2008 och startades av Blendow Group med syftet att stötta kvinnliga juristers karriärer i en konservativ bransch. 

Framgång betyder olika saker för olika människor och Legally Lady handlar lika mycket om mentalt välbefinnande som om karriär och ekonomi. Vi vill se dig här oavsett var du befinner dig i ditt yrkesliv och oavsett vilken titel du har.

Bättre på att använda nätverken
Kvinnor är duktiga på att nätverka generellt i vardagslivet, men vi behöver bli bättre på att använda nätverken för att faktiskt prata jobb och karriär. Tänk på hur många hundratals år av erfarenhet vi har tillsammans och kan dela med varandra. Vi behöver varandra inte bara för att få goda råd eller dela med oss av erfarenheter utan också för att få en stund där vi kan komma bort från vardagen och få reflektera över saker och ting tillsammans.

Hos Legally Lady får du möjlighet att samtala med andra kvinnliga jurister om dilemman, utmaningar och strategier för att hantera och utveckla ditt yrkesliv. Du får kontakter som du tryggt kan följa upp även utanför nätverket.

Karriärfrukost och inspirationskvällar
Vi erbjuder en rad sammankomster under året, dels i form av kompetensutvecklande karriärfrukostar med intressanta föreläsare, dels inspirerande kvällsevent med spännande gäster, där vi också bjuder på mat och dryck.

Nyhetsbrev och LinkedIn
Vi håller även kontakten med dig mellan sammankomsterna via vårt nyhetsbrev med inbjudningar. Du kan också följa oss på LinkedIn, Insagram och Facebook.

Blendow Group har arbetat med juridisk kompetensförsörjning i mer än 20 år och har daglig kontakt med yrkesverksamma jurister runt om i Sverige. Vi kan det här.

Välkommen!