Vissa leder hellre utvecklingen än följer den

Våra ambassadörer är medlemmar som har valt att engagera sig lite extra för att Legally Lady ska nå sin fulla potential. De är med och styr Legally Ladys nuvarande och framtida verksamhet. Rollen ger vidare utökade möjligheter att utveckla sitt eget nätverk inom branschen och stärka sitt personliga varumärke. Som ambassadör för Legally Lady tar man ställning för jämställdhet, gemenskap och utveckling. Det innebär också en förstärkt röst bland landets kvinnliga jurister och branschen i stort.

Varje år bjuder vi in Legally Ladys ambassadörer till exklusiva sammankomster i syfte att samordna verksamheten och utveckla såväl ambassadörskapet som nätverket i sin helhet. Möt några av våra ambassadörer här nedan.

Christel Hackman
Advokat och delägare, Polaris Advokatbyrå

”Jag tycker Legally Lady är ett mycket bra nätverk och har varit med sedan start.  Nätverksträffarna är även ett utmärkt forum för att nätverka och träffa nya människor ifrån olika yrkesgrupper och områden. Jag uppskattar att föreläsningarna omfattar ämnen även utanför juridiken.”

Therese Virgin
Associate, Advokatfirman Delphi

”Genom Legally Lady får jag möjlighet att träffa engagerade jurister och knyta nya kontakter under trevliga och inspirerande former.”

Jenny Lindén
Associate, Advokatfirman Delphi

”Legally Lady ger mig både tillgång till diverse inspirerande föreläsare och möjlighet att utöka mitt nätverk genom att träffa jurister från olika segment inom juridikens värld.”

Vill du bli ambassadör för Legally Lady?

 Ambassadörsplatserna är för närvarande fulla, men du kan anmäla ditt intresse.

Hör av dig till oss så skriver vi upp dig på vår kölista för ambassadörskap.

Vi ser fram emot att höra från dig!