Medlemmar från alla sektorer och nivåer

Våra medlemmar har olika bakgrund, erfarenhet, positioner och yrkesroller. De arbetar på olika stora byråer och företag, vid statliga och kommunala myndigheter och inom olika typer av organisationer. De är affärsjurister, humanjurister, bolagsjurister, specialister, domare, experter, åklagare, föreläsare och skiljemän. De är nyutexaminerade, seniora jurister, delägare, MP:s, chefsjurister, associates, entreprenörer, egenföretagare, chefer och provanställda.

 

Tillsammans besitter våra medlemmar en enorm mängd kunskap, erfarenheter och upplevelser – vilket är vår styrka samt inspiration.

”Jag älskar att vara en del av Legally Lady och alla starka och smarta kvinnor jag får möjlighet att träffa och inspireras av genom nätverket. ”
”Legally Lady är ett självklart forum för mig där jag utvecklas både karriärmässigt och på ett personligt plan. Nätverksträffarna ger mig möjlighet att träffa och inspireras av drivna och högpresterande kollegor.”
”Jag har knutit massor av värdefulla kontakter under mina år som medlem i Legally Lady. Kontakter som har resulterat i både nya uppdrag och nya vänner.”
”Som kvinna i juristbranschen är Legally Lady ett självklart val.”
”Vår bransch har kommit långt i jämställdhetsfrågor, men är långt i från framme. Legally Lady är inte bara viktigt för mig personligen, utan för hela branschen.”
”Legally Ladys nätverksträffar förmedlar positiv energi. Jag känner mig alltid inspirerad efter att ha varit på en träff.”
”Jag upplever alltid att jag får mycket tillbaka av mitt engagemang i Legally Lady. ”
”Jag anser att alla kvinnliga jurister borde vara medlemmar. Tillsammans kan vi verkligen göra skillnad för både varandra och branschen.”
”För mig står Legally Lady för gemenskap. Gemenskap som ger mig styrka, inspiration och nya möjligheter.”