Medlemsförmåner

 

Träffa våra partners och få specialerbjudanden

Våra samarbetspartners är ofta med på våra träffar med specialerbjudanden eller giveaways till Legally Ladys’s medlemmar. Missa inte!


 

Fördelaktigt bolån från SEB

Legally Lady har inlett ett samarbete med banken SEB som bl a innebär ett fördelaktigt bolåneerbjudande till Legally Ladys medlemmar. SEB vill att du som kund ska känna dig trygg i att de alltid har en helhetssyn på din ekonomi och vill göra det möjligt för dig att uppnå dina ambitoner. Därför hjälper de dig att skapa förutsättningar för en bättre ekonomi, med plats för mål och drömmar.

Läs mer här >>

 


 

Rabatt på träningskläder hos Casall

Casall erbjuder Legally Lady’s medlemmar en rabattkod – Casallfamily15 – som ger 15 procents rabatt på köp via hemsidan casall.com.

Casall grundande Sveriges första gym för kvinnor redan år 1984.

”Vårt arv är i personlig, tvärfunktionell, holistisk träning. Vi tror på att skapa harmoni mellan hjärtat, kroppen och själen. Och vi har samarbetat med idrottare och personliga tränare ända sedan starten för att skapa några av de bästa holistiska träningsverktygen och sportkläderna på marknaden.”

Läs mer och shoppa här >>

 


 

Inredningsstudio med fokus på tidlösa och harmoniska hem

Studio K Inredning arbetar med inredningar av privata hem och styling av bostäder inför försäljning. Går ni i säljtankar och vill få ut högsta möjliga pris för er bostad? Eller behöver ni hjälp med inredningen hemma? Oavsett så hjälper de gärna till. De arbetar med allt från rådgivning till planering av större inredningsprojekt. I deras nätverk finns duktiga hantverkare och leverantörer och på så sätt kan de erbjuda en komplett tjänst.

För medlemmar i Legally Lady erbjuder Studio K 15 procents rabatt på inredningskonsultationer och uppdrag.

Varmt välkommen att kontakta Studio K!

 


 

Gratis skidguidning med Mitt i Åre

Här är ett exklusivt erbjudande för dig som är medlem i Legally Lady och älskar svenska fjällen. När du bokar ditt Top Homes boende med Mitt i Åre under november-maj bjuder Mitt i Åre på en timmes skidguidning/coachning för fyra personer. Vid bokning anger du koden Legally Lady i meddelandefältet, du kommer sedan bli kontaktad av Åre Skidguidning för att boka in en passande tid.

(Vänligen observera att vissa veckor kan utbudet på tider vara begränsat. Erbjudandet gäller endast nybokningar av Top Homes lägenheter och kan inte kombineras med andra erbjudanden.)

Läs mer här >>

 


 

Utbildning och kompetensutveckling med BGI

Vi samarbetar med BG Institute som är marknadsledande inom juridisk kompetensförsörjning och som erbjuder kurser inom flera rättsområden. Alla medlemmar i Legally Lady har 10 procents rabatt på kurserna. Ange koden ”Legally Lady” vid anmälan.

Läs mer här >>

 


 

Konferens & Kickoff i magisk skärgårdsmiljö – året om

Hos Sandhamn Seglarhotell finns alla förutsättningar för en rolig och kreativ kickoff eller konferens. Friska aktiviteter både på land och vatten, god mat och ett bekvämt boende.
För medlemmar i Legally Lady som har en konferens eller kickoff hos Seglarhotellet under 2018 bjuder hotellet hela konferensgruppen på en fördrink innan middagen. Uppge kampanjkod Legally Lady vid bokning. Varmt välkomna!

Läs mer här >>

 


 

Rabatt hos MatHem – Sveriges största matbutik på nätet

Upptäck Sveriges största matbutik på nätet och få lite extra tid till just dig. MatHem förenklar din vardag genom att leverera hela din veckohandling direkt till din dörr.  Handla var och när du vill med fria leveranser. Det är enkelt att gilla MatHem.se – vi har allt du behöver och ett stort ekologiskt sortiment.

Ange rabattkoden KAROLIN som ger 200 kr rabatt vid köp över 800 kr – exklusivt för medlemmar i Legally Lady (gäller t.o.m 31/12 2018).

Handla här >>

 


 

Rabatt hos GI-boxen – Hemleverans av färdiglagad mat

GI-boxens mat är framtagen och anpassad för att underlätta för dig som vill äta enligt GI-metoden. Programmet är enkelt, praktiskt och snabbt. GI-boxen erbjuder dig goda måltider, fulla av nyttigheter och smak, som kan hjälpa dig att hålla en näringsmässigt balanserad kost och göra vardagen lite enklare.

Ange rabattkoden lady300medium eller  lady300large som ger 300 kr rabatt vid köp av GI-box medium eller large – exklusivt för medlemmar i Legally Lady.

Handla här >>