Medlemsförmåner

Vi samarbetar med noga utvalda partners som har tagit fram särskilda förmåner till medlemmar i Legally Lady. Våra partners närvarar dessutom med jämna mellanrum på våra nätverksträffar för att lämna specialerbjudanden, giveaways och goodiebags. 


Utbildning och kompetensutveckling med BGI

Vi samarbetar med BG Institute som är marknadsledande inom juridisk kompetensförsörjning och som erbjuder kurser inom flera rättsområden. Alla medlemmar i Legally Lady har 15 procents rabatt på kurserna.

Läs mer här >>


Extra förmånligt bolån och kostnadsfri ekonomisk rådgivning

Nordnet Bank ger Legally Ladys medlemmar möjlighet att låna till landets lägsta listpris. Dessutom erbjuder de dig som medlem ett specialanpassat och kostnadsfritt möte för en genomgång inom sparande och investeringar. Även du som är medlem i Legally Lady och driver eget erbjuds en kostnadsfri genomgång. Nordnets experter hjälper dig att ta fram en skräddarsydd lösning för dig själv, bolaget och dina anställda. Kontakta Nordnet via 010-583 37 00 och uppge att du är medlem i Legally Lady så hjälper de dig vidare.

Läs mer här >>


Mallar och guider för dig som driver företag

Företagarna erbjuder kostnadsfria mallar, verktyg och handböcker för dig som driver eget företag.

Läs mer här >>


Medlemserbjudande hos Hemfrid

Ibland är timmarna för få och måstena för många. Därför finns Hemfrid. Hemfrid hjälper dig med regelbunden städning och ger dig mer flow i vardagen. Som ny abonnemangskund och medlem i Legally Lady får du 4  extratimmar att utnyttja för Hemfrids tjänster, helt utan kostnad.

Läs mer här >>


Rabatt på träningskläder hos Casall

Casall grundande Sveriges första gym för kvinnor redan år 1984. Legally Lady’s medlemmar får 15 procents rabatt på köp via hemsidan casall.com.

Läs mer och shoppa här >>


Inredningsstudio med fokus på tidlösa och harmoniska hem

Studio K Inredning arbetar med inredningar av privata hem och styling av bostäder inför försäljning. De arbetar med allt från rådgivning till planering av större inredningsprojekt. I deras nätverk finns duktiga hantverkare och leverantörer och på så sätt kan de erbjuda en komplett tjänst.

För medlemmar i Legally Lady erbjuder Studio K 15 procents rabatt på inredningskonsultationer och uppdrag.

Varmt välkommen att kontakta Studio K!


Gratis skidguidning med Mitt i Åre

Här är ett exklusivt erbjudande för dig som är medlem i Legally Lady och älskar svenska fjällen. När du bokar ditt Top Homes boende med Mitt i Åre under november-maj bjuder Mitt i Åre på en timmes skidguidning/coachning för fyra personer.

(Vänligen observera att vissa veckor kan utbudet på tider vara begränsat. Erbjudandet gäller endast nybokningar av Top Homes lägenheter och kan inte kombineras med andra erbjudanden.)

Läs mer här >>


Konferens & Kickoff i magisk skärgårdsmiljö – året om

Hos Sandhamn Seglarhotell finns alla förutsättningar för en rolig och kreativ kickoff eller konferens. Friska aktiviteter både på land och vatten, god mat och ett bekvämt boende.
För medlemmar i Legally Lady som har en konferens eller kickoff hos Seglarhotellet under 2018 bjuder hotellet hela konferensgruppen på en fördrink innan middagen.

Läs mer här >>


Rabatt hos MatHem – Sveriges största matbutik på nätet

Upptäck Sveriges största matbutik på nätet och få lite extra tid till just dig. MatHem ger medlemmar i Legally Lady 200 kr rabatt vid köp över 800 kr.

Handla här >>


Rabatt hos GI-boxen – Hemleverans av färdiglagad mat

GI-boxen erbjuder dig goda måltider, fulla av nyttigheter och smak, som kan hjälpa dig att hålla en näringsmässigt balanserad kost och göra vardagen lite enklare.

Som medlem i Legally Lady får du 300 kr rabatt vid köp av GI-box medium eller large.

Handla här >>