Medlemsförmåner

 

Träffa våra partners och få specialerbjudanden

Våra samarbetspartners är ofta med på våra träffar med specialerbjudanden eller giveaways till Legally Ladys’s medlemmar. Missa inte!

 


 

Inredningsstudio med fokus på tidlösa och harmoniska hem

Studio K Inredning arbetar med inredningar av privata hem och styling av bostäder inför försäljning. Går ni i säljtankar och vill få ut högsta möjliga pris för er bostad? Eller behöver ni hjälp med inredningen hemma? Oavsett så hjälper de gärna till. De arbetar med allt från rådgivning till planering av större inredningsprojekt. I deras nätverk finns duktiga hantverkare och leverantörer och på så sätt kan de erbjuda en komplett tjänst.

För medlemmar i Legally Lady erbjuder Studio K 15 procents rabatt på inredningskonsultationer och uppdrag.

Varmt välkommen att kontakta Studio K!

 


 

Utbildning och kompetensutveckling med BGI

Vi samarbetar med BG Institute som är marknadsledande inom juridisk kompetensförsörjning och som erbjuder kurser inom flera rättsområden. Alla medlemmar i Legally Lady har 10 procents rabatt på kurserna. Ange koden ”Legally Lady” vid anmälan.

Läs mer här >>

 

 


 

Konferens & Kickoff i magisk skärgårdsmiljö – året om

Hos Sandhamn Seglarhotell finns alla förutsättningar för en rolig och kreativ kickoff eller konferens. Friska aktiviteter både på land och vatten, god mat och ett bekvämt boende.
För medlemmar i Legally Lady som har en konferens eller kickoff hos Seglarhotellet under 2018 bjuder hotellet hela konferensgruppen på en fördrink innan middagen. Uppge kampanjkod Legally Lady vid bokning. Varmt välkomna!

Läs mer här >>