Vad är dina drivkrafter och hur bygger du ditt personliga varumärke?

Viveka Holm

Personlig utveckling och mognad är en ständig inspiration och utmaning i yrkeslivet – oavsett ålder. Men hur gör man för att identifiera sina egna drivkrafter, bygga sitt varumärke, stå för sina värderingar och kommunicera med andra personlighetstyper. Det och mycket mer ska rekryteringsstrategen Viveka Holm dela med sig av nästa vecka hos Legally Lady.

Självinsikt är nyckeln till ett fungerande yrkesliv. Det menar rekryteringsstrategen Viveka Holm som har snart 20 års erfarenhet av rekrytering och företagskulturer. Hon är personalvetare i botten och brukar missionera om att göra karriär genom att lära känna sina egna drivkrafter och veta vilka värderingar man står för.

På tisdag den 22 maj kommer Viveka till Legally Lady’s inspirationskväll och stöttar oss att göra den där djupdykningen i oss själva – som egentligen är ganska jobbig. Men viktig.

Viveka ska också prata om hur vi bygger våra egna varumärken och om hur vi står upp för våra värderingar och våra mål och drömmar.

På våra arbetsplatser möter vi ju också olika människor och Viveka kommer att guida oss mellan olika personlighetstyper och prata om hur vi kommunicerar med varandra på bästa sätt.

Och det finns ju fallgropar – de vill vi undvika. Viveka visar oss var och hur.

Välkommen!

Anmäl dig till den 22 maj här >>